Venčanja na WHITE način

Zanimljive dekoracije za venčanje: Ah, te siluete!

Svedene i lepe siluete mladenaca ove sezone su popularan izbor za dekoraciju venčanja, svadbenih stolova, ali i za – svadbenu tortu. I baš zato smo rešile da ovog puta sa vama podelimo priču sa venčanja Danice i Saše, koje smo nedavno imale čast da dekorišemo.

Danica nas je oduševila već na prvom razgovoru, jer je bila jedna od onih mlada koje tačno znaju šta hoće, ali je bila vrlo otvorena i za naše sugestije. Lako smo se dogovorile da nam siluete budu polazna osnova za dekoraciju. Rustične svećnjake i popularni kaveze za ptičice koristile smo kao osnovni elemente dekoracije, ali smo ih obogatile različitim cvećem i detaljima.

Ispred mladenačkog stola postavile smo velika (i stvarno teška) drvena slova LOVE, a sto smo ukrasile niskim dekoracijama, vintidž ramovima u kojima su se nalazile siluete mladenaca, zatim bisernim kuglama, belim svećnjacima, teglicama različitih veličina u kojima se se nalazile ruže, orhideje i hortenzije jarkih boja.

Stolovi za goste su bili kružni i na njima smo rasporedili masivne bele rustične svećnjake ukrašeni cvećem, sa svećama u boji nežne lavande.

Na ostale stolove postavile smo i dalje popularne vintidž kaveze u kojima su se, osim cveća, nalazile i bele biserne kugle.

Obožavamo ove kugle, jer su mogućnosti za dekoracije nepresušne, a zaista izgledaju jako elegantno i svedeno.

Kartice za stolove bile su mašnicama privezane za svećnjake i kaveze, dok su se na drugoj strani kartica nalazile siluete.

Mmmmm. Imale smo i slatki sto, koji je sve popularniji na našim venčanjima, a zaista je mnogo efektniji od same torte.

Ovaj slatki sto bio je napravljen za 130 zvanica i uključivao je veliku mladenačku tortu na tri sprata, od 9 kilograma, na čijem vrhu su se nalazile siluete mladenaca u ramu od belog fondana.

Gosti su mogli da probaju različite ukuse čokoladnih i voćnih kapkejkova, koji su bili raspoređeni na dva postolja.

Na slatkom stolu su se našli i puter keksići takođe sa siluetama mladenaca, zatim dve činije sa cake-pops, pusliceu beloj i roze boji i bela čokoladna srca.

Bilo je tu još mnogo simpatičnih detalja i sitnica, da baš sad ne otkrivamo sve. Posebno nam je drago što su Danica i Saša na kraju ipak imali lepo vreme, iako je kiša pretila mnogo toga da pokvari. Ipak, to su one stvari na koje i pored najbolje organizacije nikako ne možemo da utičemo. Srećom, ovog puta nismo ni morale.

Osim veselih mladenaca, naša omiljena slika je svakako i ovaj prelepi pogled na grad uz ovaj neviđeni zalazak sunca. Što bi rekli, priceless!