Venčanja na WHITE način

Začinite fotografije sa venčanja šašavim rekvizitima

Koliko imate fotografija sa venčanja vaših prijatelja na kojima vas je objektiv onako “spontano” uhvatio (sa sve vetrom u kosi) dok koračate prema restoranu. Te slike mogu biti lepe, ali su već, već, već (pa ovo već pomnožite sa brojem posećenih svadbi u svom životu) viđene...

Znate ono čuvenu scenu kad mlada i mladoženja usred veselja idu od stola do stola, staju iza gostiju ne bi li ih fotograf uslikao. Škljoc. Škljoc. I tako 100 puta. Srećom, danas su vam na raspologanju brojni šaljivi rekviziti (mnoge možete i sami napraviti), a koje možete iskoristiti kako bi malo “začinili” fotografije sa venčanja. Gostima će biti zabavno, a vi ćete u godinama koje slede uvek sa osmehom na licu prelistavati albume sa venčanja.

Baš smo zato nedavno za naše drage mladence Draganu i Stefana, po njihovoj želji osmislile poseban kutak gde bi se fotografisali njihovi svatovi, što od strane profi fotografa, a mnogi su kasnije ove fotke brže bolje kačili na Instragram, Fejs, Tviter…

Dakle, pravilo koje treba da uvažite, dragi naši budući mladenci je da – pravila ne postoje!  Danas je na venčanjima kreativnost najvažnija, a (skoro) svaka ideja je ostvariva. A kad je cilj svega toga da se vaši gosti zajedno sa vama dobro zabave, mi smo uvek spremne da vam priskočimo u pomoć.

Naravno, bili su tu i dalje popularni brkovi, zatim usne, šeširići, mašne, krunice, retro TV ram, pa ko voli….

A kako nam profesija nalaže, pre nego što su gosti krenuli da pristižu, nas dve smo sve to morale da testiramo i isprobamo. Nikako radi zabave, već isključivo radi posla. A naš posao je ponekad baš, baš zabavan.

P.S. Uskoro vam prenosimo i priču sa njihovog venčanja. Imali su sjajne dekoracije na svim stolovima, potpuno originalni slatki sto sa prelepom “golišavom” tortom, popularne naked cakes, ali da vam ne otkrivamo sad baš sve.

Do sledećeg bloga,

šaljemo vam veliki poljubac i zagrljaj Milica i Maja.