Venčanja na WHITE način

Sweden Love na srpski način

Roses are red, violets are blue. Sugar is sweet, but not as sweet as are you!
Sandra i Emanuel su se upoznali na letovanju pre par godina i ne sluteći da će ih jedno "obično" putovanje i "slučajan" susret odvesti na Ljubavno, životno putovanje. Emanuel je rođen u Švedskoj, gde živi i radi, Sandra je poreklom iz Beograda, rođena u Švajcarskoj i svoj život je gradila na temeljima obe kulture. Kako to život voli lepo da začini, Sandra i Emanuel su se zaljubili na prvi, možda i na drugi pogled i nakon par godina odlučili da ujedine svoje kulture i započnu zajednički život. Kako je Sandra iz Srbije, nikako nije htela da svojim prijateljima i Emanuelovoj porodici uskrati doživljaj srpskog gostoprimstva. Sa zadovoljstvom smo ih poslali na zajedniči put sreće tako što smo ujedinili sve tri kulture na jednom mestu, u Beogradu.

Oštro oko fotografa Peđe Vučkovića uhvatilo je njihove zaljubljenje poglede čak i iznad krovova Beograda.

U autentičnom prostoru koji oslikava jednostavnost švedskog stila, uklopili smo neizostavan “Rakija bar” po Emanuelovoj želji i slatkiše a la Card u skladu sa njenim prefinjenim ukusom.

Pre samog početka venčanja, Sandra i Emanuel su ušli u salu i u jedan glas izgovorili: “Ovo će biti dobra noć, predosećam”. Samo ćemo reći da su gosti iz Švedske i Švajcarske najavili ponovni dolazak za Beograd. Shvatili smo to kao kompliment i radujemo se da zajedno stvorimo nova sećanja.

TACK! DANKE! HVALA na poverenju!

I mame su uživale u atmosferi i koktelima 🙂

Ni mi prosto ne možemo da odolimo, a da ne ponesemo kući po koju fotografiju sa našim mladencima za dugo sećanje.

Živeli mladenci.